PADĖSIME IŠSIRINKTI TINKAMIAUSIĄ

SUMONTUOSIME

PRIŽIŪRĖSIME

Saulės elektrinių priežiūra ir remontas

SAULĖS ELEKTRINIŲ PRIEŽIŪRA IR REMONTAS

Siekiant išlaikyti saulės elektrinių efektyvumą ir ilgaamžiškumą, kaip ir visai technikai, reikia skirti dėmesio. Šie darbai gali apimti įvairias veiklas, tokias kaip:

Reguliari priežiūra: stebėjimas, ar saulės kolektorių paviršius nepažeistas, ar nėra užkritusių stambių pašalinių daiktų, kurie galėtų sumažinti saulės elektrinės veikimo efektyvumą.

Valymas: mūsų klimatinėmis sąlygomis, paprastai užtenka lietaus, kad nuplautų saulės elektrinės modulius. Tačiau jeigu saulės elektrinė randasi šalia žvyrkelio, nuo kurio saulės elektrinės moduliai stipriai apdulka, ar šalia žydinčių laukų, iš kurių vėjas atpučia daug žiedadulkių, gali reikti ir specialaus plovimo. Tai galima atlikti patiems, tačiau geriau samdyti įmonę, turinčią tam darbui specialią įrangą.

Elektrinių komponentų gedimai: saulės elektrinės sistemoje gali sutrikti inverterio (galios keitiklio), optimizatorių, ar pačių saulės modulių veikla. Rekomenduojame jų veikimo optimizavimą ar gedimų šalinimą patikėti specialistams, galintiems suteikti profesionalią pagalbą.

Tvirtinimo sistemos ir konstrukcijos: pastebėjus laisvumą saulės elektrinės konstrukcijoje ar saulės elektrinės modulių tvirtinime, kuo skubiau reikėtų tai sutvarkyti.

Remontas: jeigu aptinkami gedimai ar neveikiančios saulės elektrinės dalys, būtina jas remontuoti arba pakeisti, kad būtų atkurtas optimalus saulės elektrinės veikimas.

Visus šiuos darbus galime padėti atlikti mes!

ŠILUMOS SIURBLIŲ PRIEŽIŪRA IR REMONTAS

Šilumos siurbliai – įrenginiai, turintys nemažai judančių mechaninių mazgų, kurių veikimą aktyvuoja elektroninės sistemos. Periodinis šių mazgų ir sistemų tikrinimas ir priežiūra, gali užtikrinti jų ilgesnį veikimą.

Pats klientas namuose turėtų sistemingai valyti oro filtrą. Naujos kartos įrenginiai, turintys sukurtas mobiliasias programėles, gali siųsti pranešimus į Jūsų telefoną, kad jau laikas valyti įrenginio filtrus.

Kvalifikuoti specialistai kartą į metus turėtų atlikti pilną įrenginio apžiūrą, kurio metu būtų tikrinamas freono kiekis sistemoje ir sistemos sandarumas, diagnozuojama elektrinių ir mechaninių įrenginio dalių būklė, veikimo parametrai.

Laiku nepastebėjus mažų gedimų, jie gali iššaukti rimtesnes problemas ventiliatoriaus variklio, kompresoriaus  ar viso siurblio sklandžiam veikimui. Tada remontas kainuos brangiau.

Siūlome visų šilumos siurblių periodinių patikrinimų ir remonto darbų paslaugas!

air-source-heat-pump

SAULĖS ELEKTRINĖS

ŠILUMOS SIURBLIAI ORAS - ORAS

ŠILUMOS SIURBLIAI ORAS - VANDUO

ORO KONDICIONIERIAI